Meny

NRK-veteran inngår samarbeid med Kruse Larsen

Daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, og Dan Børge Akerø, blir nå samarbeidspartnere i tiden fremover. Foto: Espen Solli / Kampanje

– Jeg kommer ikke til å være noe frontfigur utad, sier Dan Børge Akerø om sitt nye samarbeid.

I juni avsluttet den folkekjære programlederen, Dan Børge Akerø, sitt engasjement hos NRK, etter 40 år hos den norske rikskringkasteren. Da hadde han ledet seersuksesser som «Senfredag», «Lørdan», «Talentiaden», «Den store klassefesten», «Kjempesjansen» og «QuizDan».

Under avskjedsdagen bekreftet Dan Børge Akerø at han nå gikk ut av den store manesjen. Men å jobbe, det var han ikke ferdig med helt ennå.

Nå har han nemlig inngått et samarbeid med PR-byrået Kruse Larsen.

Les også: Trakk reklamefilm etter kritikk - nå gir Cutters jobben til nytt byrå

– Det blir en løs, men hyggelig tilknytning

– Det er et veldig bra selskap med flinke folk, og så kan det hende at jeg kan bidra med noe i min nye tilværelse. Dette er fortsatt ferskvare, så vi får se hva det blir til. De er jo et travelt firma, så vi har ikke fått snakket så veldig mye ennå, forteller Akerø til Kampanje.

Han understreker også at det er viktig for ham som tidligere journalist, at selskapet opererer med helt åpne kundelister.

– Skal du jobbe som PR-mann nå?

– Nei, det er ikke noen annen tanke enn at jeg med min bakgrunn kan bidra til et firma som tenker sitt. Jeg kommer ikke til å være noe frontfigur utad, men et assosiert medlem. Det blir en løs, men hyggelig tilknytning, sier Akerø.

Les også: VG-redaktør slår tilbake: - Listhaug lever i en svart-hvitt verden

Lager foredrag om norsk fjernsynshistorie

Daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, er glad for å få Dan Børge med på laget.

– Dan har lang og bred erfaring som journalist, intervjuet og tv-personlighet. Han har en veldig interessant bakgrunn som både gravende journalist og showmann. Kunnskapen hans vil være til glede for mange av kundene våre, sier Larsen.

Akerø holder for øyeblikket med på å lage et nytt foredrag som skal omhandle en «reise gjennom norsk fjernsynshistorie».

– Jeg har laget et foredrag om fjernsynshistorie i Norge, om endringsprosesser i massemediene og mitt eget liv i den sammenhengen. Jeg har akkurat ferdigstilt foredraget og hatt en prøve, men dette blir ikke noe PR-kampanje, eller sceneshow på Latter, humrer Akerø.

Les også: Fagpressen kaster ut Jarle Aabøs omstridte nettsted

(Artikkelen er først publisert i Kampanje)

Populært