Kari Slaatsveen tilbake i NRK

Sammen med flere kjente programledere setter Kari Slaatsveen helgerutinene til nordmenn under lupen i det nye programmet «Lørdagsliv» på NRK P1.
Sammen med flere kjente programledere setter Kari Slaatsveen helgerutinene til nordmenn under lupen i det nye programmet «Lørdagsliv» på NRK P1. Foto: Kampanje

Sluttet etter 30 år i NRK i fjor. Nå gjør hun comeback i ny storsatsing.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 2017 sluttet humorprofilen i NRK etter 25 år. Nå gjør hun comeback. Sammen med flere kjente programledere setter Kari Slaatsveen helgerutinene til nordmenn under lupen i det nye programmet «Lørdagsliv» på NRK P1.

Slaatsveen er kjent fra programmer som «Irma 1000», «Holger Nielsens Metode», «Kveldsmat», «Fru Larsen» og «Reiseradioen», samt TV-programmet «Løvebakken». Frem til jul kommer det hver tirsdag ny podcast fra «Da» for Morgenbladet.

Lørdag 13.10 går den første sendingen av på lufta. Nosizwe Baqwa, Mona B Riise, Tarjei Strøm, Kari Slaatsveen, Selda Ekiz, Mikkel Niva og Else Kåss Furuseth veksler mellom å være programledere.

Les også: TV-sjef: – Jeg tror ikke «Skavlan» blir borte

- Litt som ukas nyttårsaften

- Lørdag er både frihetsfølelse og en dose press. Litt som ukas nyttårsaften. Jeg håper «Lørdagsliv» kan bli en venn og et avlastningshjem både for meg og de som hører på, sier Mona B. Riise i en pressemelding.

En av lytterne til det nye programmet blir NRK P1-sjef Bjørn Tore Grøtte.

- «Lørdagsliv» er en nyvinning jeg storgleder meg til. Et program som tar alt det spesielle vi nordmenn gjør på fritiden på alvor, er midt i blinken i den nye NRK P1-helgen. Og med et sånt programlederkorps må det jo bli en fest å høre på, sier Grøtte.

Les også: Egmont kutter 29 ansatte - skal spare 23 millioner

Mer podkast fra Slaatsveen

Mikkel Niva er først ut som programleder, så kommer Kari Slaatsveen.

I fjor fortalte Slaatsveen til Kampanje at hun skulle lage podkast, én for Morgenbladet og én av sykkelglede. Morgenbladets podkast «Da» er easy listening fra Morgenbladets nesten 200-årige arkiv.

Slaatsveen forteller til Kampanje at det kommer åtte flunkende nye episoder i november.

Les også: Tidligere NRK-profil Kari Slaatsveen går fra radio til podkast

(Artikkelen er først publisert i Kampanje)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært