Meny

Frank Løke ute av «Skal vi danse»

– Løkes oppførsel i etterkant og uforutsigbarheten han representerer og tydelig gir uttrykk for, spiller inn i beslutningen, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2. Her fra en tidligere opptreden i «Skal vi danse?» Foto: Thomas Reisæter/ Tv2 / TV 2
Tidligere håndballspiller Frank Løke kastes ut av TV 2-programmet «Skal vi danse» etter helgens mye omtalte stunt. Nå går han glipp av nok en TV2-satsing som han etter planen skulle delta i.

VG skriver at TV 2 har valgt å fjerne Løke etter at han gjennomførte sitt dansenummer kun iført en såkalt Borat-truse.

– Vi har valgt å ta Frank Løke ut av «Skal vi danse»-konkurransen etter en helhetsvurdering. Både helgens stunt som vi tok avstand fra, Løkes oppførsel i etterkant og uforutsigbarheten han representerer og tydelig gir uttrykk for, spiller inn i den beslutningen, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Varslet ikke dansepartner om nakenstunt

Løkes dansepartner, Tone Jakobsen, har tidligere gitt uttrykk for at hun ble svært såret over hendelsen. Hun hadde ikke blitt varslet på forhånd om det omdiskuterte kostymevalget.

Frank Løke får ikke fortsette i «Skal vi danse». Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Vi har også et ansvar for dansernes partnere. Senest i dag har han gitt uttrykk for at han ikke er i nærheten av å angre, sier Nakken.

Vrakes i ny TV-satsing

Løke skulle egentlig også vært deltaker i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», men han tas også ut av dette programmet.

På sin Instagram-profil skriver Løke følgende mandag kveld:

– Takk for meg «Skal Vi Danse». Aldri meningen å såre deg Tone. Du er ei sinnssykt bra og sterk dame. Takk for at du holdt ut med meg i alle disse ukene.

Populært