Justin Bieber bekrefter forlovelsen og takker Gud

Artisten Justin Bieber, her under opptak til talkshowet «Senkveld», har forlovet seg med modellen Hailey Baldwin. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Artisten Justin Bieber, her under opptak til talkshowet «Senkveld», har forlovet seg med modellen Hailey Baldwin. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Artisten Justin Bieber bekrefter at han er forlovet og viser på Instagram sin hengivenhet til kjæresten Hailey Baldwin, familieverdier og Gud.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I det personlige og lett euforiske Instagram-innlegget skriver han om hvor forelsket han er i absolutt alt ved modellen og at han vil bruke livet til å bli kjent med alle sider ved henne.

– Jeg lover å lede familien vår med ære og integritet og la Jesus gjennom Den hellige ånd lede oss i alt vi gjør og hver avgjørelse vi tar. Hjertet mitt er helt og fullt ditt, og jeg vil alltid sette deg først, erklærer han.

Videre gjør han det klart at Baldwin, som han har datet tidligere, men denne siste perioden i omkring én måned, er hans livs store kjærlighet. Han mener også at hans livs beste tid ligger foran ham, og at livet på en måte gir mening når han er sammen med henne.

– Guds timing er virkelig perfekt. Vi ble forlovet på den sjuende dagen i den sjuende måneden, tallet sju er tallet for åndelig perfeksjon, det er sant, google det! Er ikke det sprøtt?

Begge foreldrene til Bieber var raskt ute på sosiale medier med gladmeldinger som mer eller mindre bekreftet en forlovelse i helga, og Bieber skriver i sin melding at det han ser mest fram til, er at lillesøsteren og lillebroren hans nå skal få se nok et sunt, stabilt ekteskap.