Alvorlig skadd av molotov cocktail under innspillingOftebro takker for støtten: «Det kunne gått mye verre»

«Vi er sårbare og må ta vare på hverandre», skriver Jakob Oftebro på Instagram.
 «Vi er sårbare og må ta vare på hverandre», skriver Jakob Oftebro på Instagram. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skuespiller Jakob Oftebro (32) pådro seg alvorlige brannskader av en molotov cocktail under filminnspilling i Sverige. Nå er han på bedringens vei.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Tusen tusen tusen takk for all støtte og kjærlighet jeg har fått fra familie, leger, fans, kolleger og venner. Det er uvurderlig. Jeg leges bra og forhåpentligvis blir jeg helt god igjen.»

Slik takker Oftebro for støtten på sin Instagram-konto klokken mandag formiddag.

Ulykken skjedde under innspilling av en scene i serien «Hamilton» lørdag. Her spiller 32-åringen hovedrollen i thrilleren som er basert på den hemmelige agenten skapt av forfatter Jan Guillou.

Den aktuelle scenen skildrer opptøyer og sammenstøt med politiet. Etter å blitt truffet av brannbomben ble Oftebro fraktet til sykehuset.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram

– Tilstanden hans er alvorlig. Det er viktig for oss å påpeke at Jakob ikke har noen skyld i dette, uttalte Oftebros manager, Anne Lindberg, til VG torsdag i forrige uke.

Politiet etterforsker nå saken som et tilfelle av uaktsomhet som har fremkalt fare for andre.

«Jeg har tross alt vært heldig, det kunne gått mye verre. Håper bransjen og alle kan lære av dette. Vi er sårbare og må ta vare på hverandre. Alle sammen. Kos dere i sola og pass på hinanden (for meg)», skriver han på Instagram.