Meny

Siste nyhetssending fra TV 2 på Karl Johan

TV 2s siste nyhetssending fra Karl Johans gate i Oslo skjer søndag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samme dag som TV 2 debuterer med nytt nyhetsstudio i Bergen, går kanalens siste nyhetssending fra hovedstadens paradegate på lufta.

18.30 søndag går TV 2s siste nyhetssending fra Karl Johans gate på lufta. Framover skal nyhetssendingene sendes fra Media City i Bergen fram til kanalens nye Oslo-kontor Diagonale, bak Operaen, står klart.

Samme kveld, klokken 21, er det klart for første sending fra kanalens nye utenriks- og sportsstudio. Sendingene får ny vignett og musikk, men beholder de samme fargene kanalen har brukt før. Studioet får dog et litt annerledes uttrykk.

– Det spesielle er at vi har plassert redaksjonen og desken midt inni vårt nye studio. Vi ønsker en større nærhet til seerne, og i våre nyhets- og sportsflater på TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen vil vi nå jobbe tettere på selve nyhetsproduksjonen, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2.

(©NTB)

Populært