RiksTV og MTG enige om TV-avtale

Også MTG er fornøyde med avtalen, som også inkluderer muligheter for å se kanalene i form av strømming. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix.
Også MTG er fornøyde med avtalen, som også inkluderer muligheter for å se kanalene i form av strømming. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

RikstTV og MTG er enige om en distribusjonsavtale som gir RiksTVs kunder tilgang til de fleste Viasat-kanalene, også direktesendt sport.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Viasats premium-kanaler for sport, som inkluderer Champions League, La Liga, FA-cupen, Ligacupen, Serie A, NHL og Formel 1 vil være tilgjengelig via TV-distributørens «RiksPakken».

– Dette er en god nyhet for alle våre kunder og oss i RiksTV. Det er noe vi har ønsket oss lenge – og endelig er vi i mål. Dette betyr komplette TV-pakker med sport og underholdning. Og kundene vil se at betal-TV-kanaler eller premium-kanaler med sport vil legges inn som en del av RiksPakken, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Også MTG er fornøyde med avtalen, som også inkluderer muligheter for å se kanalene i form av strømming.

– Vi er fornøyde med at vi fant en god løsning med RiksTV, sier Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør hos Viasat.