FBI åpner sak mot Brad Pitt

Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skuespilleren Brad Pitt (52) er under etterforskning av det føderale politiet FBI etter påstander om at han skal ha behandlet sine egne barn på en kritikkverdig måte under en flytur.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge nettstedene TMZ og People skal skuespilleren ha vært beruset og aggressiv ombord i et privatfly sammen med Angelina Jolie (41) og flere av parets barn.

«FBI fortsetter å samle inn opplysninger og vil evaluere resultatet av etterforskningen,» bekrefter FBI i en pressemelding, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Politiet i Los Angeles er foreløpig ikke involvert i etterforskningen.

– Vi har ingen rapport eller registreringer om Brad Pitt, sier polititalsmann Lorenzo Quezada.

Les også: Nettsted: Jolie har tatt ut skilsmisse fra Pitt

Ingen skal ha blitt fysisk skadet

Årsaken til at FBI nå er koblet inn henger sammen med at den angivelige episoden skal ha funnet sted i amerikansk luftrom, som FBI har jurisdiksjon over.

Ifølge nettstedet People mistet Pitt besinnelsen da familien var på reise fra Frankrike til Los Angeles 14. september. Ingen om bord skal imidlertid ha blitt fysisk skadet i den opphetede krangelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere utenlandske medier hevder at skuespilleren skal ha opptrådt verbalt og fysisk upassende mot minst ett av parets barn.

Hendelsen skal også ha vært medvirkende til Angelina Jolies beslutning om å kreve skilsmisse.

Les også: Brad var på sykkeltur da han ble angrepet og drept av grizzlybjørn

– Prøver å sette ham i verst mulig lys

Paret regnes som et verdens mest berømte. De har til sammen seks barn, hvor av tre er adopterte. Paret giftet seg i 2014 etter å ha vært sammen siden 2004.

De har forløpig ikke kommentert hendelsen offentlig..

En anonym kilde mener saken er blåst helt ut av proporsjoner.

– Brad tar anklagene alvorlig og sier han aldri har mishandlet barna. Det er trist at folk prøver å sette ham i verst mulig lys, sier kilden til TMZ.

Les også: Dramatisk Porsche-seier i Le Mans

Krangel om omsorgsrett

Etter at nyheten om samlivsbruddet ble kjent har flere medier meldt at Angelina Jolie skal ha forlangt omsorgsretten til alle de seks barna i alderen åtte til 15 år, noe Brad Pitt skal ha motsatt seg.

Dermed ligger det trolig an til et rettslig oppgjør om barna. Sammen sitter paret på enorme formuer som også skal fordeles.