Nettsted: Jolie har tatt ut skilsmisse fra Pitt

Ifølge et kjendisnettsted skal skuespilleren og regissøren Angelina Jolie skilles fra sin ektemann og skuespillerkollega Brad Pitt. Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skuespilleren og regissøren Angelina Jolie Pitt (41) vil skilles fra sin ektemann og skuespillerkollega Brad Pitt (52).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det bekrefter en advokat for Angelina Jolie Pitt i New York. Advokaten Robert Offer oppgir at grunnen til at hun vil skilles er «hensynet til familiens ve og vel».

Kjendisnettstedet TMZ skriver at Jolie sendte inn skilsmissepapirene mandag og at årsaken skal være en uenighet mellom de to om de seks barna de har sammen – Shiloh og tvillingene Knox og Vivienne, og adoptivbarna Maddox, Pax og Zahara.

Jolie ber om få omsorgen for alle seks barn og at Pitt bare får besøksrett. Bakgrunnen skal være måten Pitt har behandlet barna på. Bruddet skal ikke være knyttet til sjalusi eller andre personer. Jolie skal heller ikke ha bedt om noe økonomisk oppgjør.

Datoen for separasjon er satt til 15. september.

«Mr. and Mrs. Smith»

De to kjente filmskuespillerne møtte hverandre under innspillingen av «Mr. and Mrs. Smith» i 2003 og giftet seg i Frankrike i august 2014 etter å ha vært sammen i ti år.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bryllupet til «Brangelina», som paret ble kalt i kjendispressen, skjedde privat i landsbyen Correns i Provence i Frankrike der barna deres deltok i seremonien.

Pitt skilte seg fra skuespilleren Jennifer Aniston i 2005 etter fem års ekteskap, mens Jolie var gift med skuespilleren Billy Bob Thornton fra 2000 til 2002 og med den britiske skuespilleren Jonny Lee Miller fra 1996 til 1999.

Film om ekteskapsproblemer

I fjor spilte de mot hverandre i filmen "By the Sea" som Jolie også regisserte og skrev manus til. Den handler om et glamorøst par som forsøker å få ekteskapet sitt på skinner igjen mens de ferierer i Frankrike.

Produksjonen, som ble tatt opp på Malta, spilte inn magre 538.000 dollar eller rundt 4,5 millioner kroner, ifølge nyhetsbyrået AP som intervjuet Jolie om innspillingen i 2014, samme år som hun og Pitt giftet seg. Hun sa da at det hadde vært rensende å spille et par med ekteskapsproblemer.

– Det er nesten så du overvinner sånne ting fordi du kan le av det, sa hun i intervjuet.