Regissøren av «Pretty Woman» er død

Den amerikanske produsenten, manusforfatteren og regissøren Garry Marshall er død. Marshall, som blant annet regisserte «Pretty Woman», ble 81 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marshall er i tillegg til filmsuksessen fra 1990 med Julia Roberts og Richard Gere i hovedrollene, kjent for blant annet TV-seriene «Happy Days», «Laverne & Shirle» og «Mork and Mindy». Marshall døde på et sykehus i Los Angeles tirsdag som følge av lungebetennelse etter tidligere å ha blitt rammet av hjerneslag.

Amerikanerens første TV-hit var «The Odd Couple», som ble sent på amerikanske TV-skjermer fra 1970 til 1975. Marshall spilte også selv i enkelte produksjoner, blant annet i 1992-filmen «A League of Their Own»

Personvernpolicy