Meny

Odd Nordstoga nektet adgang på Stavernfestivalen

Odd Nordstoga. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En vakt på Stavernfestivalen kjente ikke igjen Odd Nordstoga. Dermed ble den profilerte artisten nektet adgang, kort tid før han skulle på scenen.

Ifølge NRK hadde Nordstoga hadde ikke Nordstoga med seg artistakkrediteringen. På Facebook skriver artisten at han viste fram en kjøretillatelse, men at det ikke hjalp for å komme inn på artistområdet fredag.

«Ja, hvem er du her for? Du kommer ikke inn her uten artistakkreditering», var svaret fra vakten. Nordstoga ble imidlertid reddet da en annen lapp han hadde med, viste seg å duge.

Festivalsjef Roger Albin vedgår at episoden er «litt småflau», men han understreker betydningen av strenge sikkerhetstiltak.

– Alle vet ikke hvordan alle artistene ser ut. Derfor er akkrediteringene helt nødvendige for at ingen skal lure seg inn på artistområdet, sier han – og legger til at det var litt komisk at dette skjedde med en så kjent artist.

Ifølge Østlands-Posten sto Odd Nordstoga på scenen som planlagt klokka 15.30 fredag ettermiddag. (

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus