Politimann fridde i homoparaden

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gikk ut av toget og knelte foran sin partner med hundrevis av jublende vitner til stede.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En ikke navngitt politimann som lørdag deltok i den store London Pride-paraden overrasket alle da han plutselig spaserte ut av paraden og gikk rett bort og knelte foran tilskuer Jonathan Sammons, som fulgte paraden fra sidelinjen.

Les også: Hareide i Pride-paraden: – Angår oss alle sammen

Sammons var riktig nok politimannens partner fra før av, men ble likevel overrasket over det plutselige frieriet som fikk hundrevis av nysgjerrige tilskuere som vitner i dét rundt 100 politifolk passerte ham da toget gikk gjennom Regent Street.

– Å herregud, jeg kan ikke tro det er sant, sier Sammons til tv-teamet som befant seg like ved under opptrinnet.

Den utkårede svarte umiddelbart «ja» i alle vitnenes nærvær, før han begynte å le av det romantiske opptrinnet fra sin politipartner.

Les også: Sjekk ut Londons nye homo-lyskryss

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Venner av paret som befant seg sammen med Jonathan Sammons for å følge paraden var neppe like overrasket over frieriet, for de sto klare med proseccoen for å skåle for paret. Politimannen som sto bak frieriet takket pent nei, da han fortsatt var på jobb.

Mer enn 100 politifolk deltok i den engelske hovedstadens 43. Pride-parade under årets markering av LHBTs rettigheter for lesbiske, homofile, bi- og transpersoner.

Oslo Pride arrangerte parade parallelt med sin søsterorganisasjon i London, og også her deltok mange politifolk sammen med rekordmange andre under årets parade lørdag.

Les også: KrF-ere melder seg ut av partiet etter Hareides homostøtte