Ingebjørg Bratland må avlyse Nattjazz etter fall

Folkemusikeren Ingebjørg Bratland (26) falt fredag i en trapp og må avlyse konserten under Nattjazz i Bergen førstkommende søndag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Folkemusikeren Ingebjørg Bratland (26) falt fredag i en trapp og må avlyse konserten under Nattjazz i Bergen førstkommende søndag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Folkemusikeren Ingebjørg Bratland (26) falt fredag i en trapp og må avlyse søndagens konsert under Nattjazz i Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Hun hadde et fall i en steintrapp i Geiranger i går. Hun trodde først det ikke var så alvorlig, og vi håpet konserten kunne gå, men legen anbefalte henne om å ta det rolig. Hun har fått en hjernerystelse, sier presseansvarlig Roger Lygre Solvang i Nattjazz til VG.

– Vi har helt sikkert publikum med oss i å ønske Ingebjørg Bratland god bedring, og håper hun kan komme tilbake ved en senere anledning, uttaler festivalsjef Jon Skjerdal i en pressemelding.

manager Petter Singsaas sier Bratland må ta det med ro de nærmeste dagene, men at det ikke er grunn til å tro at flere konserter må avlyses. Bratland har flere spillejobber utover sommeren, blant annet på Dalsmarken i Dalen 18. juni.

Ingebjørg Bratland, som er fra Vinje i Telemark, platedebuterte med «Berre meg» i 2014. I fjor kom oppfølgeren «Månesinn». Tidligere i vår var hun programleder under Spellemannprisen, sammen med Jarle Bernhoft.

Personvernpolicy