Meny

Ingebjørg Bratland må avlyse Nattjazz etter fall

Folkemusikeren Ingebjørg Bratland (26) falt fredag i en trapp og må avlyse konserten under Nattjazz i Bergen førstkommende søndag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Folkemusikeren Ingebjørg Bratland (26) falt fredag i en trapp og må avlyse søndagens konsert under Nattjazz i Bergen.

– Hun hadde et fall i en steintrapp i Geiranger i går. Hun trodde først det ikke var så alvorlig, og vi håpet konserten kunne gå, men legen anbefalte henne om å ta det rolig. Hun har fått en hjernerystelse, sier presseansvarlig Roger Lygre Solvang i Nattjazz til VG.

– Vi har helt sikkert publikum med oss i å ønske Ingebjørg Bratland god bedring, og håper hun kan komme tilbake ved en senere anledning, uttaler festivalsjef Jon Skjerdal i en pressemelding.

manager Petter Singsaas sier Bratland må ta det med ro de nærmeste dagene, men at det ikke er grunn til å tro at flere konserter må avlyses. Bratland har flere spillejobber utover sommeren, blant annet på Dalsmarken i Dalen 18. juni.

Ingebjørg Bratland, som er fra Vinje i Telemark, platedebuterte med «Berre meg» i 2014. I fjor kom oppfølgeren «Månesinn». Tidligere i vår var hun programleder under Spellemannprisen, sammen med Jarle Bernhoft.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus