Roxette-Marie kan nå ikke gå

<p>Roxettes Marie Fredriksson på scenen i ungarske Budapest for ett år siden. Foto: Balazs Mohai (AP Photo / NTB scanpix)</p>
Roxettes Marie Fredriksson på scenen i ungarske Budapest for ett år siden. Foto: Balazs Mohai (AP Photo / NTB scanpix)

Den svenske sangeren Marie Fredriksson er blind på et øye og kan ikke gå, opplyser popgruppen Roxettes andre halvpart Per Gessle.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I april kom meldingen om at den verdenskjente svenske popgruppen Roxette aldri mer ville turnere - etter 30 år.

Meldingen ble koblet til kreftsykdommen som rammet sangeren Marie Fredriksson i 2002. Tre år senere ble hun erklært frisk.

Nå forteller låtskriveren og Roxettes andre frontfigur, Per Gessle, at kreften ikke har kommet tilbake, men at det er behandlingen som slår henne ut.

– Kreften har ikke kommet tilbake. Men hun er nesten blind på ett øye. Det er verre med hennes ben - hun kan ikke lengre gå og har ikke krefter nok til å reise, sier Gessle til den tyske TV-kanalen RTL.

Les også: Musikksmaken din avspeiler hvor empatisk du er

Da beslutningen om at Roxette aldri mer ville spille «The Look» eller «Joyride» på en scene ble kjent i april, takket Marie Fredriksson sine fans på Facebook.

«Jeg kjenner bare lykke og glede når jeg ser tilbake», skrev hun den gangen, i følge avisen Expressen.

Bandet ble dannet i 1986 og har solgt minst 75 millioner plater siden den gang.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus