Meny

Fortsatt uklart hva Prince døde av

Artisten Prince ble funnet død i sitt hjem i forrige uke. Dødsårsaken er fortsatt uklar. Foto: REUTERS/Jumana El-Heloueh/File Photo Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prince var i besittelse av reseptbelagte, smertestillende medisiner da han ble funnet død i forrige uke, men dødsårsaken er ennå ikke fastslått.

Etterforskningen av dødsfallet viser at Prince var i besittelse av smertestillende legemidler da han ble funnet død, melder en rekke amerikanske medier.

Ifølge CNN ble legemidlene funnet på Prince, mens lokale The Star Tribune i Minneapolis melder om at reseptbelagte piller ble funnet i artistens hjem. Ingen av delene er offisielt bekreftet av politiet.

Les også: Politiet: – Prince hadde ingen synlige skader

Etterforskerne arbeider nå med å undersøke om de reseptbelagte medisinene var medvirkende årsak i dødsfallet, skriver The Star Tribune.

Dødsårsaken er ikke klar, men politiet har tidligere opplyst at ingenting tyder på at Princes død var et selvmord. Artisten hadde heller ingen synlige skader da han ble funnet død.

Flere medier har sitert anonyme kilder på at Prince ble behandlet for en overdose opiater noen få dager før han døde, men disse meldingene er ikke blitt bekreftet av politiet.

Prince, som egentlig het Prince Rogers Nelson, ble funnet død 21. april i en heis i sitt hjem Paisley Park utenfor Minneapolis i Minnesota, 57 år gammel.

Les også:

Et av popens fremste ikoner er død

Verden vil ha svar på hvorfor Prince døde

Prince bisatt i privat seremoni

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus