Toralv Maurstad rammet av slag

Nationaltheatret bekrefter at skuespilleren Toralv Maurstad har fått et slag, men sier i en pressemelding at det etter forholdene står bra til.
Nationaltheatret bekrefter at skuespilleren Toralv Maurstad har fått et slag, men sier i en pressemelding at det etter forholdene står bra til. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

 For tre uker siden falt skuespilleren Toralv Maurstad (89) om etter en fisketur. Nå bekrefter Nationaltheatret at han er slagrammet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– På grunn av stor mediepågang, både overfor Toralv Maurstads familie og overfor Nationaltheatret, bekrefter vi på vegne av familien at Toralv Maurstad har fått et slag. Det står etter forholdene bra til, men i samråd med familien ber vi om respekt for at både han og familien trenger ro i rehabiliteringsfasen, heter det i en kortfattet pressemelding fra teateret.

Toralv Maurstad er til behandling på Diakonhjemmet. Hans yngre søster Mari Maurstad forteller til Dagbladet kjendis at broren er i gang med opptrening.

– Takket være hans gode form og helse håper og tror jeg at han vil være tilbake for fullt, sier hun.

Fram til han falt om på familiegården i Nordfjord har 89-åringen vært aktiv. Han har reist på turne med stykket «Tordis+Alfred=Toralv» som handler om hans egen oppvekst med sine skuespillerforeldre.

For flere generasjoner nordmenn har Toralv Maurstad vært kjent som skuespiller, regissør og teatersjef.