Meny

Mariah Carey avlyser konsert i Brussel

Mariah Carey avlyser sin konsert i Brussel etter terrorangrepet. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Popdivaen Mariah Carey har bestemt seg for å avlyse søndagens konsert i Brussel som følge av sikkerhetsbekymringer etter tirsdagens terrorangrep.

– Jeg elsker mine fans i Brussel, og denne gangen ble jeg rådet til å avlyse konserten min på grunn av sikkerheten til mine fans, mitt band og crewet mitt, skriver superstjerna på Twitter.

Nyheten kommer etter at konsertarenaen hvor Carey skulle opptre tidligere har sagt at alle konserter ville gå som planlagt, men med skjerpet sikkerhet.

– Jeg håper å se dere snart og ber for evig kjærlighet, latter og lys til mine «Lambs», sier Carey og bruker et kallenavn på sine fans.

Les også: Tre personer pågrepet i to aksjoner i Brussel

Minst 31 personer omkom i tirsdagens bombeangrep mot den internasjonale flyplassen i Zaventem utenfor Brussel og på en T-banestasjon inne i byen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus