Eagles of Death Metal tilbake på scenen i Paris

Mandag var bandet tilbake på scenen i Paris sammen med U2. Se video.

Det amerikanske bandet Eagles of Death Metal spilte igjen i Paris mandag, nesten en måned etter å ha overlevd terrorangrepet i konserthallen Bataclan.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De ble fratatt scenen sin for tre uker siden og vi ønsker å tilby dem vår i kveld, sa U2-frontmann Bono og klemte Eagles of Death Metals frontfigur Jesse Hughes på scenen i AccorHotels Arena i den franske hovedstaden.

Forventningene har vært skyhøye til at bandet skulle gjøre en opptreden sammen med U2 etter at det irske bandet forrige uke hintet at «spesielle gjester» ville slutte seg til dem på scenen. Søndag var det Patti Smith som ble invitert opp på scenen, mens det mandag var Eagles of Death Metals tur.

U2 skulle etter planen spille i Paris 14. og 15. november, men konsertene ble avlyst etter terrorangrepet i Paris 13. november som kostet 130 mennesker livet. 90 av dem ble drept av væpnede menn inne i konserthallen Bataclan, hvor Eagles of Death Metal spilte.

Les også: Vokalisten beskriver grufulle scener - et barn reddet seg under jakken hans

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus