Adelén og Samuel Massie imponerte dommerne mest

Adelén og Benjamin Jayakoddy danset jive.
Adelén og Benjamin Jayakoddy danset jive. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Artist Adelén og eventyrer Samuel Massie fikk de høyeste poengsummene fra dommerne under sesongens første Skal vi danse. Dårligst ut kom NRK-kjendis Gunvor Hals.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men heldigvis for Hals og dansepartner Kai André Lillebø er det først neste lørdag at ett par må forlate konkurransen. Hals og Lillebø fikk 9 poeng av 30 mulige fra dommerne for sin opptreden.

Samuel Massie og dansepartner Marianne Sandaker kom på delt førsteplass. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Samuel Massie og dansepartner Marianne Sandaker kom på delt førsteplass. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

På en delt førsteplass i den første sendingen lørdag finner vi Adelén og Samuel Massie, som danser med henholdsvis Benjamin Jayakoddy og Marianne Sandaker.

Adelén fikk en uheldig start på sin opptreden, da bandet begynte å spille feil låt. Men da hun og partneren kom i gang på ordentlig, likte dommerne det de så.

– Imponerende. Jive er vanskelig. Pass på overkroppen. Perfekt kan det ikke være på premieren, sa dommer Egor Filipenko i det TV 2 -sendte programmet.

Både Adelén og Samuel Massie ble belønnet med 24 poeng av dommerne. Neste lørdag er det en kombinasjon av jurypoeng og seerstemmer som avgjør hvem som får være med videre.

De øvrige kjendisene som vil gjøre sitt beste på parketten for å vinne dansekonkurransen er programleder Katarina Flatland, artist Ida Maria, gründer Christopher Mørch Husby, konditor Pascal Dupuy, sportskommentator Mads Kaggestad, YouTube-stjerne PelleK, sjaman Gro-Helen Tørum, artist Stian «Staysmann» Thorbjørnsen og skuespiller Gitte Witt. (©NTB)

Personvernpolicy