Meny

Fredrik Skavlan (48) blir fembarnsfar

Skuespiller Maria Bonnevie og talkshowkongen Fredrik Skavlan blir foreldre for andre gang. Arkivfoto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venter sitt andre barn med Maria Bonnevie (41).

Talkshowkongen Fredrik Skavlan skal bli pappa for femte gang. I dag hintet han til de lykkelige omstendighetene på Instagram , skriver VG.

På Instagram publiserte han en skjermdump av en mail fra Se og Hør-redaktør Trond Stensåsen, som har sendt en forespørsel til Ulrika Kindbom i Skavlan-redaksjonen.

«Nå har vi laget en ny sak - om at Maria og Fredrik venter sitt andre barn. Hvordan ønsker dere at vi løser dette? Vi sender gjerne over et forslag til tekst slik at dere vet hva som kommer», skriver Stensåsen i mailen.

Skavlan har lagt ut bilde med teksten: Tja... Hvordan løser vi dette? #snartfembarnspappa

Skavlan og skuespiller Maria Bonnevie har ett barn sammen, og 48-åringen har tre barn fra tidligere forhold.

– Jeg kan bekrefte at Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie venter sitt andre barn. Han er på ferie akkurat nå, så jeg kan ikke si så mye mer enn det, sier Marianne Torp Kierulf i Monkberry-redaksjonen, som produserer «Skavlan», til VG.

Bonnevie og Skavlan har vært sammen i snart ti år og fra før har de en datter på tre år, skriver VG.

Det er foreløpig uklart når terminen er.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus