– Jeg ville gjort det om igjen

– Jeg ville gjort det om igjen
– Jeg ville gjort det om igjen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Varaordfører Olav Harald Ulsteins oppførsel i realityserien Farmen har irritert mange. Selv sier Ulstein at han hadde gjort det samme igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sinte TV-seere har både ringt og sendt e-poster til Sykkylven kommune der de klager på oppførselen til varaordfører Olav Harald Ulstein, som deltar i årets Farmen-sesong på TV 2.

I TV-serien har han kalt Finn Olav Odde «en ynkelig og motbydelig mann» og gjemt unna redskaper slik at de andre deltakerne ikke klarer ukesoppdrag.

Les også: Klagestorm mot varaordfører etter reality-opptreden

– Visste det ville komme

Selv om mange har irritert seg over oppførselen til Ulstein, ønsker ikke hovedpersonen selv å beklage seg.

– Jeg vet hva jeg har vært med på, og om jeg kunne så hadde jeg dratt inn på Farmen og gjort de samme ablegøyene om igjen, sier han til TV 2.

Varaordføreren er likevel ikke overrasket over reaksjonene fra seerne.

– Jeg visste det kom til å bli mye oppstyr, spesielt siden jeg valgte å spille spillet slik jeg gjorde, og jeg var godt forberedt da innspillingen var over. Jeg visste når stormen ville komme, og jeg har stått i den. Det som ikke kommer like godt frem, er at jeg får ekstremt mange positive tilbakemeldinger også. Det er noe i begge vektskålene, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Veldig lei oss

Ordfører i Sykkylven, Petter Lyshol, har tidligere uttalt at Ulstein burde tenkt over sine handlinger inne på gården.

– Enkelte tror at han deltar på vegne av oss. Ulstein står på egne bein. Det setter oss i et litt ekkelt lys, og gir kommunen et dårlig omdømme, har Lyshol uttalt til NRK.

Lyshol synes det er beklagelig at Ulstein har fått tittelen varaordfører i TV-programmet.

– De som har kontaktet oss beskylder Sykkylven kommune for å være håpløs. Vi er veldig lei oss for de krasse henvendelsene vi har fått fra hele Norge, har ordføreren tidligere uttalt.