Røper hva som skjedde med Tony i «Sopranos»

AVSLØRER: For første gang avslørte skaperen bak TV-serien «The Sopranos» David Chase noe om hvordan det gikk med den amerikanske gangsteren Tony Sopranos. Foto: Ap
AVSLØRER: For første gang avslørte skaperen bak TV-serien «The Sopranos» David Chase noe om hvordan det gikk med den amerikanske gangsteren Tony Sopranos. Foto: Ap

Mange millioner fans har ventet på svaret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helt siden siste episode av suksess-serien «The Sopranos» i 2007 har TV-seere lurt om hva som skjedde med den karismatiske hovedpersonen Tony Soprano.

For i avslutningsøyeblikket der mafia-bossen spiste middag med sin kone og sønn på en diner i New Jersey, avsluttet serien med å gå i sort, til seerens store frustrasjon.

Siden den gang har mannen bak TV-serien David Chase fått spørsmål om hva som virkelig skjedde, noe som har vært en godt bevart hemmelighet.

Helt frem til nå.

Ble rasende

I et intervju med nettstedet Vox avslørte Chase noe om hvordan det gikk med den amerikanske gangsteren i serien.

For etter å ha blitt spurt gjentatte ganger om hva som skjedde med hovedpersonen ble Chase rasende og avbrøt intervjueren:

– Hvorfor snakker vi egentlig om dette?

Men etter litt nøling svarte regissøren for første gang på om Sopranos er død.

– Nei, han er ikke død, sa Chase.

Populær serie

Avsløringen åpne muligheten for at serien igjen kan bli å se på skjermen. Men flere medier, deriblant AFP, mener det virker usannsynlig ettersom James Gandolfini, skuespilleren som spilte Soprano, døde i juni i fjor.

«The Sopranos» er TV-kanalen HBOs nest mest populære serie noen sinne, kun slått av gigantsuksessen «Game of Thrones».

I 2002-sesongen av gangsterdramaet benket 18,2 millioner seere seg foran skjermen for å følge mafialivet i den amerikanske byen New Jersey.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus