Emilie (9) imponerer verden med sangen sin

På et bruktmarked i Tennessee ble den lille jenta, med den kraftige stemmen filmet mens hun opptrådde med faren. Nå har videoen gått verden rundt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Emilie Hamilton er kjent i hjemstaten sin, der den lille låtskriveren og sangeren har sunget på alt fra bruktmarkeder til konsertscener. Men først nå har resten av verden fått øynene opp for niåringen, som kaller seg Emi Sunshine på scenen.

Les også : Norske Angelina (8) imponerer igjen

En mobilvideo som ble tatt opp på et bruktmarked av jenta som synger med bandet The Rain, der faren spiller bass, går nå sin seiersgang på nettet.

Se videoen øverst i artikkelen

Emilie synger «Blue Yodel No. 6» av Jimmie Rodgers, og videoen ble raskt plukket opp av de største nyhetsmediene i verden.

Emilie har sunget siden hun var fire, og skrev sin første sang som seksåring.

Den 16 år gamle kanadiske Elvis-imitatoren David Thibault imponerer også med sangferdighetene sine. I desember 2013 spilte han Presleys juleklassiker «Blue Christmas» for kanadisk radio. Se det her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus