Meny

Kiss-legende etter krangel: – Det er veldig frustrerende

Originalbesetningen, fra venstre Ace Frehley, Gene Simmons, Peter Criss og Paul Stanley. Nå er Frehley og Criss usikre på om de i det hele tatt vil dukke opp når Kiss innlemmes i Rock and Roll Hall of Fame i april. Foto: AP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Veteranrockerne i Kiss krangler om besetningen som skal opptre når bandet innlemmes i Rock and Roll Hall of Fame i april. Dermed blir det ingen opptreden i det hele tatt.

Krangelen går ifølge AP ut på om originalmedlemmene Ace Frehley og Peter Criss skal slå lag med Gene Simmons og Paul Stanley på scenen for en opptreden slik også æreshallen ønsket – eller om det er dagens besetning med Stanley, Simmons samt Eric Singer og Tommy Thayer som bør plugge i.

Les også: Gene Simmons slakter Rihanna

Ifølge Frehley, som ringte inn til et radioshow i helgen, er det Simmons og Stanley som har avvist en gjenforening for de fire originalmedlemmene, som spilte sammen fra bandets oppstart i 1973 til 1980 og også gjenforentes noen år fra 1996.

– De har avvist enhver gjenforening med oss. Det er veldig frustrerende. Dette er hva fansen ønsket, det er det Rock and Roll Hall of Fame ønsket, og det vil ikke skje. Man ønsker ikke å gjøre noe for fansen etter at de har støttet deg i 40 år?, sa Frehley til radioshowet til Eddie Trunk, som på sin side nektet å opptre med Thayer.

Enden på visa ble at Kiss ikke opptrer i det hele tatt. Begrunnelsen lyder slik på bandets hjemmeside: «En følelsesladd situasjon hvor det ikke er mulig å tilfredsstille alle», samtidig som man avviser at man sa blankt nei til å opptre med de to.Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus