Meny

– «Seinfeld»-gjengen kommer tilbake

Kan det være duket for et snarlig gjensyn? Jerry Seinfeld har i alle fall kommet med noen hint som setter ryktebørsen i gang. Foto: NBC

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I flere runder har ryktebørsen gått varm når det gjelder comeback for tv-serien «Seinfeld».

Nå snakkes det igjen om en gjenforening etter at Jerry Seinfeld og Jason Alexander ble observert sammen i januar.

Nå tar Seinfeld selv bladet fra munnen og bekrefter til amerikansk radio at han og Alexander har planer, skriver svenske Aftonbladet.

«Han ble ikke overrasket da jeg spurte om han vil spille George igjen», sier komikeren.

Seinfeld er ellers knapp i svarene om hva slags prosjekt som ligger i kortene, men han avslører at fans av serien får se resultatet «veldig, veldig snart».

Les også: «Seinfeld» avslørte bakteriebombe

TV-serien «Seinfeld» er en av tidenes mest populære i sitt slag. Den amerikanske situasjonskomedien ble spilt inn i perioden 1989– 1998, men den ruller og går fortsatt på kanaler rundt om i verden. Jerry Seinfeld skrev serien sammen med sin kreative makker Larry David, en mann George-karakteren skal være løselig basert på.

Også Julia Louis-Dreyfus, som spilte Elaine, og Michael Richards, som spilte Kramer, ble kjent over hele verden med seriesuksessen. Louis-Dreyfus er den av skuespillerne som har vært mest aktiv på TV-skjermen etter at serien la ned.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus