Meny

Åge Aleksandersen feirer «Levva livet» med ny plate

30 ÅR MELLOM: Åge Aleksandersen ga ut «Levva livet» i 1984. Da slo den alle norske salgsrekorder. I år kommer en remastret utgave ut sammen med rockerens nye plate. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når trønderrockens far slipper ny skive 6. juni sammen med Sambandet, følger en remastret utgave av den 30-årsjubilerende klassikeren «Levva livet» med på kjøpet.

Og bonusalbumet er ikke eneste feiring av den gamle bestselgeren:

Plateselskapet Warner Music lover også at Åge og Sambandet skal ha flere av godlåtene fra gamleplaten med på setlisten til sin omfattende sommerturné.

– Jeg gleder meg enormt til å presentere nytt materiale både på plate og live for publikum. Det skal også bli artig med en ny utgivelse og feiring av «Levva Livet», sier Aleksandersen i en kommentar.

Les også: Åge Aleksandersen gjør deg til en dårligere sjåfør

Da «Levva livet» ble utgitt i 1984, slo den alle norske salgsrekorder. Den inneholder låter som «Lys og varme», tittellåten og «Fire pils og en pizza».

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus