Meny

Monty Python gjenforenes

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fem gjenlevende originalmedlemmene i Monty Python vil gjenforenes på scenen etter mer enn 30 år.

Det hevder avisen The Sun, som skriver at John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones, Eric Idle og Michael Palin offisielt vil meddele dette når de holder pressekonferanse i London torsdag.

Til BBC bekrefter Terry Jones at det vil skje:

– Vi kommer sammen og setter opp en forestilling, det er sant. Jeg ser frem til det. Jeg håper det skaffer oss masse penger. Jeg håper å bli i stand til å betale ned gjelden min!

Les også: Fire pythoner lager ny film

Gjenforeningen skjer angivelig etter månedsvis med hemmelige samtaler, etter at flere tidligere forsøk har gått i vasken. Det skal være snakk om liveopptredener, men det er fremdeles ukjent om det er snakk om nytt eller gammelt materiale – og om de vil følge opp med en film eller et fjernsynsshow.

Fortsatt ifølge The Sun, gjengitt i The Telegraph, skal de gjenværende fem, som alle er i 70-årene, ha innsatt at det var «nå eller aldri». Sjettemann, Graham Chapman, døde i 1989 av kreft.

Tidligere har noen fellesprosjekter bragt flere av dem sammen, som med «The Wind in the Willows»-filmen fra 1996 og «Spamalot»-musikalen et tiår senere.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus