Meny

Rapper-stunt gikk fryktelig galt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rapperen «Watski» hoppet fra en ti meter høy lysrigg og ned i publikum – skadet to personer.

Hendelsen skjedde under en konsert på Alexandras Palace i London søndag. Den amerikanske rapperen skulle avslutte sitt siste nummer med å klatre opp på lysriggen, drøye ti meter over bakken, og så hoppe ned blant publikum. Artisten endte med å falle rett på publikum og skadet to personer, i tillegg til seg selv.

Se mobilvideo av hendelsen øverst i artikkelen.

Alle tre måtte sendes til sykehus og konserten ble brått avsluttet.

La seg flat

På sine Facebook-sider valgte rapperen, som fulle navn er George Virden Watsky, å legge seg flat.

– Jeg har det bra, bortsett fra noen blåmerker og skrubbsår i tillegg til skammen over å ha utsatt publikumet for fare, skriver Watsky på Facebook-siden sin.

– Forstår hvis han spytter meg i ansiktet

Han sier at etter å ha blitt utskrevet fra sykehuset tilbrakte han og manageren de neste seks timene på sykehuset for å se til tilstanden til de skadde publikummerne. En kvinne brakk armen i fallet, mens en mann også fikk skader. Watsky visste søndag ikke tilstanden til mannen.

– Jeg skal dra tilbake i morgen for å be om unnskyldning. Jeg forstår det hvis han spytter meg i ansiktet, skrev rapperen.

Han skriver også at han ønsker å fullføre turneen og lover å ikke utføre flere slike hopp.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus