Sundquist på hevntokt i ny film

Bjørn Sundquist skal spille bitter møbelhandler med skumle planer for Ikea-gründeren Ingvar Kamprad i den kommende komedien «Her er Harold».

Filmen «Her er Harold», med Bjørn Sundquist (bildet), har planlagt premiere i oktober 2014. Foto: Berit Roald/NTB scanpix

Filmen «Her er Harold», med Bjørn Sundquist (bildet), har planlagt premiere i oktober 2014. Foto: Berit Roald/NTB scanpix

Bjørn Sundquist skal spille hovedrollen i Gunnar Vikenes nye film «Her er Harold», en komedie som beskrives som en fandenivoldsk historie om den fallerte møbelhandleren Harold Lunde.

Lundes bedrift må nemlig lukke dørene når Ikea åpner nytt varehus i området, og vår mann reiser på «hevntokt» til Sverige – for å kidnappe Ikea-gründeren, fremgår det av en pressemelding.

Innspillingen starter i Bergen 12. november og planlagt premiere er oktober 2014.

– «Her er Harold» blir et humoristisk, varmt og menneskelig portrett av en person i eksistensiell krise, forteller regissør Gunnar Vikene.

Les også: Nå kommer den nye Flåklypa-filmen

Filmen baserer seg på romandelen «I morgon er det måndag» i boken «Saganatt» av Frode Grytten.

Bjørn Granath skal spille Ikea-gründer Ingvar Kamprad. Øvrige skuespillere er blant andre Fanny Ketter, Vidar Magnussen og Grethe Selius.

– Harold krever både alvor og evne til komisk timing og Bjørn Sundquist er derfor som skapt for rollen, sier regissør Gunnar Vikene.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden