En av figurene i The Simpsons skal dø

En av figurene fra Simpsons-universet vil miste livet og bli skrevet ut i løpet av årets sesong. Foto: Simpsons Cast
En av figurene fra Simpsons-universet vil miste livet og bli skrevet ut i løpet av årets sesong. Foto: Simpsons Cast

En av personene fra Simpsons-universet dør i årets sesong. Nå går spekulasjonene høyt om hvem som skal vekk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag var det premiere for den 25. sesongen av den populære amerikanske tegnefilmserien om den gule og dysfunksjonelle familien, skapt av norskamerikanske Matt Groening.

Nå røper produsent Al Jean at en av figurene fra Simpsons-universet vil miste livet og bli skrevet ut i løpet av årets sesong, skriver avisen The Telegraph.

Produsenten holder imidlertid kortene tett til brystet og vil ikke røpe hvem som skal ut av den populære serien om innbyggerne i den fiktive amerikanske byen Springfield.

– Det eneste jeg kan si er at skuespilleren som lager stemmen til figuren har vunnet en Emmy for den rollen. Men jeg vil ikke si hvem det er, sier Jean.

Det er ikke mye hjelp å finne i hintet, ettersom The Simpsons har høstet hele 27 Emmy-priser siden serien startet i 1989. Både Nancy Cartwright (Bart), Dan Castellaneta (Homer), Julie Kavner (Marge), Yeardley Smith (Lisa) og Hank Azaria (sist sett som den onde trollmannen Gargamel i Smurfe-filmen) har vunnet Emmy-priser tidligere for sin innsats i serien.

Utsagnet tyder imidlertid på at det er en av hovedfigurene som skal dø.

I sesong 11 av The Simpsons måtte Ned Flanders' kone Maude bøte med livet.

Les også: Simpsons skaper røper hvor det virkelige Springfield ligger

Det var den 19. april 1987 at amerikanske tv-seere første gang ble introdusert for den gule, problemfylte familien Simpson i en kort animasjonsfilm på «The Tracey Ullman Show».

To år senere hadde skaperen av serien, Matt Groening, sparket så mye liv og suksess inn i den tegnede familien at den fikk sitt eget halvtimes-show i beste sendetid.

Se også: The Simpsons feirer 500 episoder

Allerede i 1997 slo The Simpsons The Flintstones' rekord som den animerte tv-serien som har gått lengst på amerikanske skjermer.

Hvem tror du skal vekk? Skriv inn ditt tips i kommentarfeltet nedenfor.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus