Kronprinsparet på Kvelertak-konsert i USA

Kronprinsparet var på plass da det norske metalbandet Kvelertak holdt konsert i San Francisco tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er for tiden på offisielt besøk i USA, og innimellom et tettpakket program rakk de også å gå på konsert da Kvelertak spilte på Slim's Music Club i San Francisco.

Kronprinsparet tok seg god tid til å snakke med gutta i bandet backstage, og latteren satt løst.

– Heilt konge å treffe kronprinsparet, skriver Kvelertak på sin Facebook-side. Sandnes-bandet er for tiden på en stor turné i USA og Canada. Onsdag kveld spiller de i Los Angeles.

Les også: Kronprinsparet tett på konfliktsaker i USA

Norske Kvelertak fikk også besøk av kjente amerikanske musikere under konserten i San Francisco. Blant dem var Robb Flynn fra Machine Head og James Hetfield, frontfigur og gitarist i Metallica. Også kronprinsen fikk seg en prat med Metallica-Hetfield, noe han fornøyd la ut melding om sammen med foto av de to sammen.

– Det var mange Kvelertak-fans på konserten på Slim's. Her er Kronprinsen med Janes Hetfield, vokalisten i Metallica, skriver han. Og legger til etter en liten stund: Beklager N'en i James. Tidlig på morgenkvisten her. Skal aldri skje igjen.

Les også: Par hadde sex foran scenen på Kvelertak-konsert

Onsdag og torsdag fortsetter kronprinsparet sitt besøk i San Francisco-området. En rød tråd her er oppfølging av norske prosjekter. For Haakon blir det nok ekstra spesielt å besøke gamle tomter igjen. Han studerte ved University of California i Berkeley i 1996-1999.

Det offisielle USA-besøket avsluttes torsdag.

Personvernpolicy