Meny

Kronprinsparet på Kvelertak-konsert i USA

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsparet var på plass da det norske metalbandet Kvelertak holdt konsert i San Francisco tirsdag kveld.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er for tiden på offisielt besøk i USA, og innimellom et tettpakket program rakk de også å gå på konsert da Kvelertak spilte på Slim's Music Club i San Francisco.

Kronprinsparet tok seg god tid til å snakke med gutta i bandet backstage, og latteren satt løst.

– Heilt konge å treffe kronprinsparet, skriver Kvelertak på sin Facebook-side. Sandnes-bandet er for tiden på en stor turné i USA og Canada. Onsdag kveld spiller de i Los Angeles.

Les også: Kronprinsparet tett på konfliktsaker i USA

Norske Kvelertak fikk også besøk av kjente amerikanske musikere under konserten i San Francisco. Blant dem var Robb Flynn fra Machine Head og James Hetfield, frontfigur og gitarist i Metallica. Også kronprinsen fikk seg en prat med Metallica-Hetfield, noe han fornøyd la ut melding om sammen med foto av de to sammen.

– Det var mange Kvelertak-fans på konserten på Slim's. Her er Kronprinsen med Janes Hetfield, vokalisten i Metallica, skriver han. Og legger til etter en liten stund: Beklager N'en i James. Tidlig på morgenkvisten her. Skal aldri skje igjen.

Les også: Par hadde sex foran scenen på Kvelertak-konsert

Onsdag og torsdag fortsetter kronprinsparet sitt besøk i San Francisco-området. En rød tråd her er oppfølging av norske prosjekter. For Haakon blir det nok ekstra spesielt å besøke gamle tomter igjen. Han studerte ved University of California i Berkeley i 1996-1999.

Det offisielle USA-besøket avsluttes torsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus