Travis tilbake til Giske

Travis trives så godt i det norske havgapet at de i oktober vil spille inn sin neste plate på Giske. (Foto: NTB Scanpix)
Travis trives så godt i det norske havgapet at de i oktober vil spille inn sin neste plate på Giske. (Foto: NTB Scanpix)

Lørdag toppet Travis programmet på Giske-festivalen. I oktober vender bandet tilbake til vestlandsøya, for å spille inn plate.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det blir tredje gang på et drøyt år at Travis-sjef Fran Healy besøker Giske, utenfor Ålesund. Og ifølge Dagbladet var det kjærlighet ved første blikk da Healy i fjor kom til Sommerfesten på Giske som soloartist.

Ville tilbake

Under minnemarkeringa bare en uke etter 22. juli-tragedien framførte han «Sing», og etter festivalen ble han der en uke sammen med familien på ferie – og for å spille inn noen låter i Giske-studioet Ocean Sound Recordings.

- Jeg ville tilbake hit, og bestemte meg da for at vi burde spille inn det neste Travis-albumet her. Vi har spilt inn i de flotteste studioene i verden, og dette hemmelige stedet er et av de beste, sier Healy til Dagbladet.

Det nye albumet er planlagt til utgivelse neste år, og blir Travis førset siden 2008.

Les også: Ujevn Travis

20.000 på Giske

Travis spilte på Sommerfesten på Giske lørdag, og ifølge Sunnmørposten og arrangørene var det det skotske bandet, sammen med Jahn Teigen, som trakk flest tilskuere. På plakaten sto også artister som Sivert Høyem, Karpe Diem, Melissa Horn, Sondre Lerche, Team Me og Kvelertak.

Totalt var 20.000 besøkende innom endagsfestivalen.

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Personvernpolicy