Meny

Spillanmeldelse: «Prototype 2»

Masseødeleggelse

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å ødelegge har sjelden vært morsommere.

Det er som en klassisk actionfilm. Én mann, én by, ett behov, og så videre. Mannen er James Heller, byen er New York, behovet er hevn. Hevn er en stygg ting, og når den kommer fra en mann som kan skyte tentakler fra hendene sine, blir det enda styggere.

Heller springer på kryss og tvers av New York som om han så sport i det. Han hopper fra hustak til hustak og glir gjennom luften som en svale. Han tar inn synet av en by i flammer, ser ned, og slår mot jorden som en kanonkule.

Vel nede på bakken igjen river han korrupte soldater i fillebiter, tar over kroppene deres, og bruker sin nye form for å infiltrere en base som vil gi ham mer informasjon om hva som har skjedd med familien hans, og hvem som står bak.

Slik går dagene i New York City, og vi kunne ikke tenkt oss noe annet. Glem ferie, glem sommer, og glem solen. Å sende en personbil syngende nedover gata før den lander i fanget på en patrulje med topptrente soldater, slår enhver ferie.

«Prototype 2» har både mål og mening, men alt blir sekundært i forhold til den absurde gleden du får av å gå amok i kamp med fiendene dine. Dette er enkelt og til tider direkte banalt, men likevel vanvittig solid underholdning.

Les mer:

Resident Evil Operation Raccoon City: Zombiemassakre

Asura's Wrath: Helsprøtt japansk blandingsprodukt

Eventyrspill av den gamle sorten

De beste spillene finner du på vår spillside

Fakta

Spilltittel: «Prototype 2»

Utgis på: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Testet på: PlayStation 3

Utgivelsesdato: 24. april

Aldersmerking: 18+ (www.pegi.info)

Sjanger: Action/Eventyr

Utvikler/utgiver: Radical Entertainment/Activision

Ambisiøst rollespill i «The Last Story»

Les alt om spill

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Populært