Meny

Forhåndslytt på Jack White

Etter plater med White Stripes, Raconteurs og Dead Wheater, er Jack White nå aktuell med soloalbum. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Neste uke slippes Jack Whites soloalbum «Blunderbuss», men allerede nå kan du høre albumet i sin helhet.

Skal man dømme ut fra de to første singlene fra Jack Whites solodebut «Blunderbuss», så kunne fans av The White Stripes få forhåpninger om at det var litt av hvert for også de her. Dette bekreftes ytterligere nå som albumet kan lyttes til i sin helhet på iTunes.

Slutt for White Stripes

Det er i overkant av ett år siden han sammen med Meg White i The White Stripes annonserte at det var slutten for det populære bandet. Duoen fikk sitt store gjennombrudd med albumet «White Blood Cells» i 2001, og populariteten fortsatte bare å vokse med oppfølgeren «Elephant», som hadde det som kjapt ble bandets signaturlåt, «Seven Nation Army».

Les også: Tiårets personlighet

Fortsatt holder Jack White liv i sine to andre bandprosjekter, The Raconteurs og The Dead Weather, selv om det begynner å bli en liten stund siden det har kommet noe nytt fra disse to navnene også. The Raconteurs-makker Brendan Benson slipper passende nok sitt femte soloalbum, «What Kind Of World», samme dag som «Blunderbuss» slippes.

Les også: Jack White elsker Dead Weather

Mystisk gjestevokalist

Etter at «Love Interruption», den første singelen fra Whites solodebut kom i januar, var det mye oppmerksomhet rundt hvem den mystiske gjestevokalisten på sporet var. Dette viste seg i etterkant å være den relativt ukjente Ruby Amanfu. Låten kan nå høres sammen med resten av Jack Whites første soloalbum.

Her er låtene på «Blunderbuss»:

01. Missing Pieces

02. Sixteen Saltines

03. Freedom At 21

04. Love Interruption

05. Blunderbuss

06. Hypocritical Kiss

07. Weep Themselves To Sleep

08. I'm Shakin'

09. Trash Tongue Talker

10. Hip (Eponymous) Poor Boy

11. I Guess I Should Go To Sleep

12. On And On And On

13. Take Me With You When You Go

Les flere saker på Gaffa

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Populært