Meny

- John Lennon fortjente å bli skutt

I HARDT VÆR IGJEN: Mel Gibson har de siste årene blitt mer kjent for kontroversielle uttalelser enn gode filmer. Her fra rettssaken mot sin eks-kone, som Gibson skal ha rettet dødstrusler mot. Foto: AP Photo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespiller og filmregissør Mel Gibson skal ha sagt til en kollega at han hatet Beatles-stjernen, og at han fortjente å dø.

Påstanden kommer fra den anerkjente manusforfatteren Joe Eszterhas, som samarbeidet med Gibson på filmprosjektet «Maccabee». I et brev, som nettstedet TheWrap har publisert, kommer Gibsons tidligere samarbeidspartner med grove beskyldinger.

- Jeg er glad han er død. Han fortjente å bli skutt. Hør på sangen hans, «Imagine». Jeg hater den sangen, skal Gibson ha uttalt ifølge Eszterhas brev.

I tillegg gir forfatteren detaljerte beskrivelser at Mel Gibsons trusler mot eks-kona Oksana Grigorieva, og hevder at Gibson forsøkte å finne en vanntett måte å drepe henne på.

Gibson, som tidligere har vært på fryktelig tynn is med en rekke anti-semittiske kommentarer, hevder han ikke kjenner seg igjen i Eszterhas sine beskrivelser.

I et tilsvar påstår Gibson at hans tidligere samarbeidspartner lyver, og at brevet til Eszterhas er ren fiksjon, ifølge nettstedet TMZ.

- Jeg tror vi kan være enige om at dette er siste gang i prater sammen, avslutter Gibson brevet med.

Les også:

Naken Jon og Yoko til salgs

Mel Gibson beklager oppførsel

Har det rablet for Mel Gibson?

Les flere nyheter

Populært