Meny

- John Lennon fortjente å bli skutt

I HARDT VÆR IGJEN: Mel Gibson har de siste årene blitt mer kjent for kontroversielle uttalelser enn gode filmer. Her fra rettssaken mot sin eks-kone, som Gibson skal ha rettet dødstrusler mot. Foto: AP Photo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespiller og filmregissør Mel Gibson skal ha sagt til en kollega at han hatet Beatles-stjernen, og at han fortjente å dø.

Påstanden kommer fra den anerkjente manusforfatteren Joe Eszterhas, som samarbeidet med Gibson på filmprosjektet «Maccabee». I et brev, som nettstedet TheWrap har publisert, kommer Gibsons tidligere samarbeidspartner med grove beskyldinger.

- Jeg er glad han er død. Han fortjente å bli skutt. Hør på sangen hans, «Imagine». Jeg hater den sangen, skal Gibson ha uttalt ifølge Eszterhas brev.

I tillegg gir forfatteren detaljerte beskrivelser at Mel Gibsons trusler mot eks-kona Oksana Grigorieva, og hevder at Gibson forsøkte å finne en vanntett måte å drepe henne på.

Gibson, som tidligere har vært på fryktelig tynn is med en rekke anti-semittiske kommentarer, hevder han ikke kjenner seg igjen i Eszterhas sine beskrivelser.

I et tilsvar påstår Gibson at hans tidligere samarbeidspartner lyver, og at brevet til Eszterhas er ren fiksjon, ifølge nettstedet TMZ.

- Jeg tror vi kan være enige om at dette er siste gang i prater sammen, avslutter Gibson brevet med.

Les også:

Naken Jon og Yoko til salgs

Mel Gibson beklager oppførsel

Har det rablet for Mel Gibson?

Les flere nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært