Meny

Nyttår i bilder

Nyttår i bilder

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se bilder fra nyttårsfeiringen rundt i verden.

Klikk på bildene for bildegalleri med større format.

Rundt 1,5 millioner mennesker samlet seg i havna i Sydney for å se det tradisjonelle fyrverkeriet nyttårsaften. Foto: REUTERS / Tim Wimborne / SCANPIXRundt 1,5 millioner mennesker samlet seg i havna i Sydney for å se det tradisjonelle fyrverkeriet nyttårsaften. Foto: REUTERS / Tim Wimborne / SCANPIX

Det kommunale fyrverkeriet ble sendt opp fra en lekter ute i Oslofjorden ved Aker Brygge og rådhusplassen nyttårsaften 2011. Foto: Aleksander Andersen / ScanpixDet kommunale fyrverkeriet ble sendt opp fra en lekter ute i Oslofjorden ved Aker Brygge og rådhusplassen nyttårsaften 2011. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix

Folk hilser 2011 velkommen i New Yorks Times Square. (Foto: AFP PHOTO/Stan HONDA / Scanpix) Folk hilser 2011 velkommen i New Yorks Times Square. (Foto: AFP PHOTO/Stan HONDA / Scanpix)

Også i Malaysia var det fyrverkeri som markerte inngangen på 2011. Foto: REUTERS / Syamsul Bahri Muhammad / SCANPIXOgså i Malaysia var det fyrverkeri som markerte inngangen på 2011. Foto: REUTERS / Syamsul Bahri Muhammad / SCANPIX

Hongkongs innbyggere møtte opp for å feire 2011 på Times Square. Foto: REUTERS / Tyrone Siu / SCANPIXHongkongs innbyggere møtte opp for å feire 2011 på Times Square. Foto: REUTERS / Tyrone Siu / SCANPIX

Populært