Kjemper om å bli den «perfekte» brud

NYTT KONSEPT: Amerikansk tv-program kombinerer bryllupsplanlegging og plastisk kirurgi. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)
NYTT KONSEPT: Amerikansk tv-program kombinerer bryllupsplanlegging og plastisk kirurgi. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Nytt realitykonsept sjokkerer i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Akkurat når du trodde at reality-TV ikke kunne overraske deg lenger lanserer kanalen E! «Bridalplasty».

Ideen bak programmet er at rødmene bruder kjemper mot hverandre for å vinne ulike plastiske operasjoner og til slutt drømmebryllupet.

Hver uke konkurrerer de gifteklare i ulike «grener» som for eksempel skriving av bryllupsløfter eller planlegging av bryllupsreise. Vinneren får straks utført et kirurgisk inngrep fra ønskelisten sin. En etter en blir kvinnene så stemt ut av konkurrentene. Den siste bruden som står igjen, får drømmebryllupet hvor hun avslører sitt nyopererte utseende for brudgommen, venner og familie.

- Seerne vil bli vitne til brudgommens følelsesmessige, og muligens sjokkerte reaksjon, når han står ved alteret og løfter sløret for å se bruden for første gang etter at hun har gjennomgått ekstrem plastisk kirurgi, sier en representant for E! til Hollywood Reporter.

Kirurgen som vil utføre inngrepene er Terry Dubrow, som tidligere har flyttet grenser innen realitysjangeren med programmet «The Swan».

Les mer om det her: Den ekstreme andeungen

Mer om kultur i ABC Nyheter.

Personvernpolicy