Den perfekte familie?

Fra serien «The Goode Family». (Foto: abc.com)
Fra serien «The Goode Family». (Foto: abc.com)

<p«The Goode Family» inntar amerikanske TV-skjermer i kveld. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Beavis and Butt-head» -skaperen Mike Judges nye serie «The Goode Family» har premiere på amerikanske skjermer i dag. Denne gangen har Judge, som også er kjent for animasjonsserien «Kingo of the Hill», tatt for seg politisk korrekthet.

Gerald og Helene Goode er et par som lever etter mottoet WWAGD, eller «What Would Al Gore Do?». Livet deres er en eneste lang kamp for å gjøre de «rette» tingene som å resirkulere og kjøre hybridbil. Helst skal de være litt «grønnere» enn sine naboer. Hele familien er selvsagt også veganere, til og med hunden. Skuffelsen var stor da barnet de adopterte fra Sør-Afrika viste seg å være en hvit tenåring.

Det er altså ikke alltid lett å være god.

Se presentasjonen av serien her:

Personvernpolicy