Meny

Hemmeligheten, del 2

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er flere uker siden sist hun fikk anledning til å bruke den. Uttalige bussturer uten resultat, men spenningen i forkant har aldri uteblitt.

Bussen stopper, hun stiger på, tar et raskt overblikk og oppdager langt bak i bussen en kvinne med nydelig langt og blondt hår. Målbevisst tar hun sikte på plassen bak kvinnen med den vakre hårpryden.

Vil hun få mulighet til å gjennomføre det i dag? Skal kvinnen av på neste stopp, som så ofte har skjedd når hun har funnet det ideelle offer?

Tre kvinner klarte hun på en uke. Det var med stor spenning hun leste avisene etter udådene. Førstesideoppslag ble det ikke, men Aftenposten brukte ett hundre og trettien ord om saken, VG skrev to hundre og femtito ord.

Hun klippet ut artiklene, leste de mange ganger og følte seg for en gangs skyld viktig.

Så interessante var hennes handlinger, verdt spalteplass i de største avisene.

Artiklene ble låst ned i et smykkeskrin på soverommet sammen med gull og diamantsmykker verdt tusenvis av kroner. Men det mest verdifulle var avisutklippene, beviset på at hun levde og ikke bare eksisterte..

Les også: Del 1

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus