Steen Jensen: - En helt fantastisk premiere

I VANT DRIV: Slik er du vant til å se ham. I går var reklameguru Ingebrigt Steen Jensen mer opptatt av å se på publikum enn på bandet. Det var nemlig ildprøven for hans hjertebarn Telenor Arena.
I VANT DRIV: Slik er du vant til å se ham. I går var reklameguru Ingebrigt Steen Jensen mer opptatt av å se på publikum enn på bandet. Det var nemlig ildprøven for hans hjertebarn Telenor Arena.

<pMen publikum var lei av køene. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går satt Ingebrigt Steen Jensen på nåler under selve ildprøven for hans hjertebarn, Telenor Arena på Fornebu. AC/DC hadde sørget for å fylle hele arenaen med 23.000 tilskuere.

- Det var et magisk da lyset gikk av og AC/DC spilte de første riffene, sier Steen Jensen til ABC Nyheter.

Han lister opp utfordringene.

- Det var en utrolig krevende premiere. For det første var det en ukedag, folk hadde aldri vært der før, og det var klin utsolgt. At det gikk så bra var helt utrolig. Men avisene er jo fylt med femmere og seksere, så det må jo ha gått bra, sier han.

Selv satt Steen Jensen og så mer på publikummerne enn på bandet, og ifølge reklameguruen var tilbakemeldingene han fikk «helt lyriske».

- I går var det trøkk og atmosfære. Det er ingen stolper som hindret utsynet, og det blir skrytt av servicen, sier han.

Likevel var det skjær i sjøen. På VG Nett fylles kommentarfeltene nå opp av publikummere som klager over køgåing fra Lysaker, over køer foran salgsbodene og trafikkøer fra Oslo.

- Vi hadde en gigantisk gjennomkjøring med transporten, det fikk vi testet i går. Men veinettet har ikke Stabæk ansvaret for, sier han.

I mars åpner Eliteserien på Telenor Arena. Da blir det etter planen 15.000 tilskuere og nye utfordringer for arrangørene.

- I går hadde vi 8000 flere enn det vi regner med mot lillestrøm, men folk må satse på å reise kollektivt til lysaker, så gå derfra. Folk må innstille seg på det trivelige i å rusle, sier Steen Jensen.

- Samtidig blir Tippeligaen på dager der det ikke jobbes der ute, så det blir mulig å parkere.

Les også: AC/DC sprengte ny arena

Personvernpolicy