Mina har fått sparken igjen

<p>Foto: Scanpix </p>
Foto: Scanpix 

Harselerte med radiosjefen og banket en kjempedildo i veggen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag slo progarmlederen en 38 centimeter lang kjempedildo i veggen og gjorde narr av sin egen arbeidsgiver under en sketsj i radiostudioet. Dagen etter fikk hun oppsigelse fra Radio Tango.

- Jeg lagde noen sketsjer der jeg på engelsk beklaget meg til den amerikanske radiolegenden Howard Sterns telefonsvarer om blant annet sjefer som ikke leverte det de lovet, sier Mina i dagens VG.

Mina Hadjian hadde besøk av pønkeren Jason Paradisa som overrakte henne dildoen i gave. Hadjian dunket sexleketøyet i veggen for å gi lytterne et begrep om størrelsen.

- Du vet, lytterne kunne jo ikke se hvor abnormt diger den var. Det var derfor jeg dunket dildoen i veggen, sier hun til avisen.

Denne hendelsen skal imidlertid ikke være nevnt i oppsigelsen.

Mina Hadjian har nå fått juridisk bistand av høyesterettsadvokat Tor Erling Staff og har planer om å gå til søksmål mot Radio Tango.

Staff mener dette er en usaklig og ugyldig oppsigelse, og siterer fra oppsigelsen til VG:

«Grunnet forhold ved din utførelse av arbeidet ser vi oss nødt til å vurdere oppsigelse. Disse forholdene er i hovedsak illojal opptreden i forhold til arbeidsgiver og annonsører samt avlysning eller forkortelser av sending uten at det foreligger tilstrekkelig grunn», står det ifølge Staff.

- Mina er en vill og gæern programleder. Det derfor de ville ha henne, og de visste hva de fikk. Hun ble lovet fri mikrofon. Arbeidsgiver har ikke oppfylt sine plikter overfor Mina. På meg virker det som om det hersker et presseetisk kaos i Radio Tango. Dette er en svært grov oppsigelse, sier Staff til VG.

Hadjian sier til avisen at hun føler seg sabotert av Radio Tango, og at det har vært et eneste organisasjonsmessig rot fra Radio Tangos side helt fra hun begynte i kanalen.

Mina Hadjian måtte i oktober i fjor slutte i NRK P3. Også da var årsaken konflikter med ledelsen og det NRK kalte «samarbeidsproblemer».

Kilde: VG

Personvernpolicy