- Boikott Internett!

- Boikott Internett!
- Boikott Internett!

Grey’s Anatomy stjernene støtter streiken i Hollywood.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kledd i sykehusuniform troppet gjengen i Grey's Anatomy opp i lunsjpausen for å vise sin støtte til streikende manusforfattere. Med taktfaste rop kalte stjernene de store studioene for «løgnere og juksemakere».

Ikke last ned!

Ellen Pompeo som spiller Meredith i serien, har et klart budskap til fansen:

- Jeg synes at en beskjed som er viktig er å ikke se TV-show på Internett. Ikke gjør det, ikke last ned show fordi studioene tjener penger på det, i motsetning til de menneskene som faktisk skaper det. Det er ikke rettferdig, sier hun til Reuters.

- Det er snakk om 1200 skribenter og til syvende og sist mange flere mennesker fordi dette påvirker alle skuespillerne, alle som jobber på serien og mange av oss som faktisk ikke kan streike, sier Sandra Oh som spiller den beinharde Dr. Christina Yang i serien.

- Dette er lunsjpausen vår, vi prøver å gi vår støtte, og jeg kunne godt tenke meg å slutte meg til dem og streike sammen med manusforfatterne.

Må få en del av kaka

Patrick Dempsey, også kjent som McDreamy, har i det siste fått en skikkelig karriereoppsving. Han legger vekt på viktigheten av gode manusforfattere.

- Det er åpenbart at du ikke kan gjøre showet uten manusforfatterne, det er veldig viktig og bare rettferdig at de får en del av kaka.

Katherine Heigl som spiller Izzie slutter seg til kollegaene sine.

- Det er manusforfatternes navn, produkt, kreativitet og jeg tror at alle som bidrar til serien gjør det til en suksess; skuespillerne, manusforfatterne, regissørene, resten av staben. Vi bidrar alle sammen i serien og alle burde få sin rettmessige del av den innsatsen. I dag håver studioene og stasjonene inn alt.

Forrige gang manusforfatterne la ned pennen var i 1988. Den gangen varte streiken i 22 uker, forsinket tv-høsten og kostet industrien omlag 500 millioner dollar.

Les også:

- Streik i drømmefabrikken

Personvernpolicy