Kylies comeback

Kylies comeback
Kylies comeback

Pop-prinsessen er klar med avslørende film og nytt album. Nå skal hun vise hvem hun er bak fasaden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Små og store fans var i ekstase da pop-prinsessen Kylie Minogue gjorde sitt comeback i London i går. Kylie var i Storbritannia for å promotere sin nye dokumentarfilm «White Diamond» som følger hennes vei tilbake til musikken etter at hun fikk diagnosen brystkreft i mai 2005. Filmen lover å gi et unikt bilde av artisten og inneholder intime intervjuer hvor Kylie deler sine følelser rundt sykdommen.

Viktig å hvile

I går fortalte superstjernen at hun følte seg både i godt humør og i fin form.

- Jeg har øyeblikk med mye energi og jeg prøver å balansere det med stunder hvor jeg bare kan hvile. Spesielt i forhold til videoinnspillinger og slike ting prøver jeg nå, som fø,r å spise kjapt og ligge rolig i en liten stund rundt lunsj. De stille stundene er viktige, sier hun til Reuters.

Lunkne kritikker

Den glamorøse superstjernen forteller at den nye dokumentaren viser hvor vanlig hun er bak alt glitter og stas. Filmen som kommer ut på DVD i desember har så langt fått svært lunkne kritikker. En anmelder fra The Times sier at den to timer lange filmen gir deg gnagsår i rompa, men lærer publikum lite nytt om det australske ikonet.

Kylie kommer med nytt album den 26. november som har fått tittelen «X». Singelen «2 Hearts» er allerede ute på nett. I videoen kan vi se en sexy Kylie med Marilyn Monroe-stil som danser rundt på en konsertscene.

- Jeg har kort, blondt hår og ville virkelig ha krøller. Vi gikk ikke inn for at jeg skulle gjøre en «Marilyn», det bare ble sånn. Det var veldig gøy, sier sangerinnen.

Personvernpolicy