Parkinson gir seg

Parkinson gir seg
Parkinson gir seg

Englands talkshow-konge sier stopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Legenden Michael Parkinson har annonsert at han gir seg som talkshow-vert.

- Etter å ha gjort showet mitt i 25 år har jeg bestemt meg for at den kommende serien kommer til å bli min siste, sier veteranen ifølge BBC.

72-åringen forteller at han fremdeles vil jobbe innen TV, men at han tar fri neste år for å skrive selvbiografien sin og vurdere andre prosjekter.

- Jeg vil takke alle de som har jobbet på showene mine i årenes løp og for publikum for deres lojale støtte og deres til tider vennlige ord, sier han.

Parkinson, som har fått kjælenavnet «Parky», begynte sitt program med kjendisintervjuer i 1971. I de neste 11 årene hadde han hundredevis av kjente ansikt på showet sitt som ble vist på BBC. Tiltross for sin popularitet ble showet tatt av i 1982, men Parkinson gjorde comeback på statskanalen i 1998. Flere ble overrasket da «Parky» gikk til konkurrenten ITV i 2004.

I de senere år har Parkinson vært svært krass i sin kritikk av yngre talk show-verter.

Personvernpolicy