Paris Hilton må i fengsel

Paris Hilton må i fengsel
Paris Hilton må i fengsel

Paris Hilton, den bortskjemte arvingen til den amerikanske hotellkjeden av samme navn, må tilbringe 45 dager bak fengselsmurene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Reuters
Reality-stjernen og hotellarvingen Paris Hilton må belage seg på 45 dager i fengsel etter å ha blitt dømt for gjentatte brudd på trafikkreglene. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni.

Los Angeles (NTB-AP): 26-åringen ble tatt for fyllekjøring i september, men slapp å bli straffet mot å love bot og bedring.

I januar ble Paris Hilton stanset på nytt, etter å ha kjørt bil i strid med vilkårene for prøveløslatelsen. Denne gangen slapp hun med en advarsel.

I slutten av februar ble den viltre damen nok en gang vinket inn til siden, fortsatt uten gyldig førerkort og etter å ha kjørt uten lys på i sin Bentley Continental GTC.

Fredag fikk Hilton beskjed om å møte i retten, der hun med suveren forakt feide inn med en flokk paparazzifotografer på slep, drøyt et kvarter for sent.

To timer senere var 26-åringen betydelig spakere, der hun ruslet ut med en dom på 45 dagers ubetinget fengsel i designvesken.

Personvernpolicy