Meny

Serbia vil ikke lenger reise statue av Samantha Fox

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serbiske fans av Samantha Fox har skrinlagt planene om en statue av åttitallsidolet etter å ha hørt henne på konsert.

Serbiske fans av Samantha Fox vil ikke lenger reise en byste for å hedre åttitallsikonet etter å ha vært på konsert med henne. (Foto: REUTERS/Stringer).Serbiske fans av Samantha Fox vil ikke lenger reise en byste for å hedre åttitallsikonet etter å ha vært på konsert med henne. (Foto: REUTERS/Stringer).

Det går ikke helt Samanta Fox sin vei for tiden. Ikke før har hun nødlandet på et jorde på Vestlandet, før det blir kjent at planene om å reise en statue av henne også har havarert.

Etter planen skulle Serbia reise en stor marmorstatue av sitt store idol etter at hun takket ja til å synge på en popfestival i landet.

Nå er popfestivalen over, og fansen er ikke lenger like begeistret. De vil rett og slett droppe statuen.

Ifølge nyhetstjenesten Ananova skyldes denne helomvendingen at den fallerte popstjerna kjeftet på fansen og lot være å møte opp på den offisielle middagen arrangert for henne etter konserten.

Den britiske stjerna hadde stormet av scena i byen Cacak etter at tilskuerne hadde begynt å synge at de ønsket å se brystene til den tidligere glamourmodellen.

Ifølge lokale media klarte Samantha Fox bare å fylle halve konsertlokalet, og de som møtte opp lot det ikke være noen tvil om at de ikke var der for å høre henne synge.

Det var i forrige måned planene om å reise en statue av åttitallsikonet ble kjent. Den gang uttalte fans at den britiske syngedama var en så stor stjerne at hun fortjente et ordentlig monument for å hedre hennes talenter.

Marmorstatuen skulle reises i en park i byen Casak.

Nå ser det altså ikke ut til å bli noe av disse planene.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus