Meny

Anna Nicole Smith er død

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith er død.

Den amerikanske superkjendisen Anna Nicole Smith er død etter å ha blitt funnet bevisstløs på et hotellrom i Hollywood. Foto: REUTERS/Mike Blake.Den amerikanske superkjendisen Anna Nicole Smith er død etter å ha blitt funnet bevisstløs på et hotellrom i Hollywood. Foto: REUTERS/Mike Blake.

Ifølge TV-stasjonen WFOR ble den 39 år gamle eks-playboymodellen og skuespilleren funnet i Seminole Hard Rock Hotel i Hollywood, nord for Miami i delstaten Florida.

Hun skal ha vært i Florida sammen med sin partner, advokaten Howard Stern, for å kjøpe en båt.

Ifølge Stern fikk Smith feber i går. Og hun skal ha allerede ha vært død da man fant henne i på hotellrommet i dag, sier advokat Ron Rail til CNN.

I september i fjor ble Anna Nicole Smiths tyve år gamle sønn funnet død av en overdose av antidepressiva på Smiths tilholdsted på Bahamas.

Det skjedde bare tre dager etter at Smith hadde født datteren Dannielynn.

Anna Nicole Smith var født 28. november 1967 i Texas. Hun slo først gjennom som toppløsdanser, før hun etter hvert gjorde karriere som både skuespiller og glamormodell.

Etter hvert fikk hun et liv fylt med tragedier og skandaler. Hun skapte furore i 1994 da hun 26 år gammel giftet seg med den 89 år gamle oljemilliardæren J. Howard Marshall. Marshall døde 14 måneder senere, noe som ble starten på en lang rekke rettsrunder om rettighetene til arven.

Fra 2002 til 2004 var Anna Nicole Smith stjerne i sitt eget realityshow. Her fikk tv-seerne se en kraftig overvektig kvinne, sterkt merket av alkohol og tablettmisbruk.

Anna Nicole Smith ble 39 år gammel. HUn døde like gammel som sitt store idol og forbilde, Marilyn Monroe.

Les mer:


Anna Nicole Smith (Wikipedia)
Anna Nicole Smith (IMDb)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus