Må fjerne over 100.000 videoer

Nettstedet YouTube må fjerne over 100.000 videoklipp etter at selskapet ikke klarte å komme fram til en avtale med Viacom, som blant annet eier MTV.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en disputt om rettigheter må YouTube fjerne 100.000 videoklipp. Ill.foto: Neste klikkEtter en disputt om rettigheter må YouTube fjerne 100.000 videoklipp. Ill.foto: Neste klikk

YouTube fikk før helgen beskjed om at alle videoklipp hentet fra Viacoms TV-stasjoner må fjernes, og en talskvinne for YouTube sier selskapet vil rette seg etter kravet.

- Det er synd Viacom ikke lenger vil kunne nyte godt av YouTubes lidenskapelige brukere, som har vært med på å markedsføre mange av Viacoms show, sier talskvinnen.

YouTube er verdens desidert største nettsted for visning og lagring av videoklipp, og ble i fjor kjøpt opp av internettgiganten Google for rundt 11 milliarder kroner. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus