«Prinsesse Leia» tar på seg fletterullene igjen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Carrie Fisher - alias prinsesse Leia i «Star Wars-»filmene - tar på seg fletterullene igjen i et nytt enkvinnes standupshow.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Carrie Fisher i «Star Wars»-filmen fra 1977. Nå tar hun på ny seg fletterullene igjen i sitt nye standupshow i Los Angeles. (Foto: AP)Carrie Fisher i «Star Wars»-filmen fra 1977. Nå tar hun på ny seg fletterullene igjen i sitt nye standupshow i Los Angeles. (Foto: AP)

Forestillingen heter «Wishful Drinking» og 50 år gamle Carrie skal stå på scenen i Los Angeles iført parykk så hun kommer tilbake til den karakteristiske fletterullfrisyren hun brukte i den første «Star Wars»-filmen fra 1977.

Hun ønsker også å få låne metallbikinien hun brukte i «Return of the Jedi» noen år senere; den som gjorde henne til en gutteromsfantasi, sier hun til Vanity Fair:

- Men det er bare når jeg er deprimert, og ønsker å bli enda mer deprimert, sier den bitende ironiske Carrie Fisher, som beskriver seg selv som en «mental diabetiker» og gjør narr av det i sitt nye show.

Hun har nemlig i en årrekke slitt med rusmisbruk, og har vært innlagt for behandling. Men nå bruker hun bare reseptbelagte midler for bipolar lidelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Riktignok holdt hun på å skli utfor igjen, etter at en nær venn av henne - den republikanske politikeren R. Gregory Stevens - tok en overdose i hennes egen seng.

- Jeg var helt gal i et år, og det året tok jeg narkotika igjen, sier hun til Vanity Fair.

Nå er hun på rett kjøl igjen, men sier at vennen fortsatt spøker i huset hennes - blant annet slår lysene seg av og på. (©NTB)